RecepieImg

Rucolasalat med Kirsebær Sirup, gedeost og granatæble

4 personer


3-400 g rucola
100 g blåskimmelost
50 g pinjekerner

½ agurk

1 stk. granatæble

Dressing:
2 spsk. olivenolie
2 tsk. balsamicoeddike

Selleberg Kirsebærsirup
Salt og peber

 

Sådan gør du:

Rucolaen renses for de groveste stilke, brækkes i passende stykker, skylles godt og tørres i et viskestykke. Agurk skæres i halve skiver, granatæblekerner bankes ud af skallen med en ske.  Pinjekernerne ristes på en tør, hed pande, til de er gyldne.

Dressingen blandes og tilsmages.
Lige før serveringen vendes dressingen i rucolaen, der pyntes med agurk, ost i mindre stykker, granatæblekerner og pinjekerner. Slut af med en god stribe kirsebærsirup, salt og peber.