RecepieImg

Hjemmelavet is med Valnødder i Kirsebær Sirup

4 personer


150 g nougat
4 dl piskefløde
4 pasteuriserede æggeblommer
75 g sukker
50 g hakkede Selleberg Valnødder i Kirsebærsirup (uden lage)
2 pasteuriserede æggehvider
     
Pynt:

1 glas Selleberg Valnødder i Kirsebærsirup

 

Sådan gør du:

Smelt nougat med lidt af fløden i en skål over vandbad. Afkøl nougaten. Pisk æggeblommer og sukker hvide. Pisk fløde til skum og pisk æggehvider stive. Pisk den afkølede nougat i æggesnapsen, si siruppen fra valnødderne og vend dem i nugatcremen. Vend først flødeskum og derpå de stiftpiskede æggehvider i nougatcremen. Hæld cremen i en form og dæk den med et tætsluttet låg eller alu-folie. Frys cremen i min. 4 timer.

 

Anret isen og pynt med Valnødder i Kirsebærsirup.